Featured image for “Wijnhandel Dikkers 4+2 Introductie Actie”
7 juni 2023

Wijnhandel Dikkers 4+2 Introductie Actie

Op de Klantendag heeft u kennis kunnen maken met ons ‘More than Meat’ concept. Daarbij horen ook de wijnen van Wijnhandel Dikkers. Samen hebben we een selectie gemaakt die vanaf heden bij ons in de InOne App te bestellen is. Ter introductie kunt u nog éénmalig gebruikmaken van de klantendag actie, waar alle wijnen afgeprijsd zijn naar een bijzonder scherpe 4+2 prijs.

Wijnhandel Dikkers kent een rijke historie. De geschiedenis gaat terug tot 1856. Begonnen als likeurfabriek, later slijterij en groothandel en nu een wijnimporteur met 2 specialismen. Bijzondere wijnhuizen met “wijnen met een verhaal” & concurrerende wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding speciaal voor de horeca. Binnen het wijnassortiment werken ze naast de vele ‘bekende namen’ graag met onbekendere wijnen uit minder bekende gebieden. Met een portefeuille van 600 eigen geïmporteerde wijnen kunnen we aan onze relaties een gevarieerd, attractief en herkenbaar profiel bieden. Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Met name Vigne La Madrague rosé was een groot succes op de Klantendag. In 2007 kocht Jean-Marie Zodo Domaine de la Madrague met zijn bijbehorende 20 hectare wijngaard. Vanaf het begin wordt de focus gelegd op biologische wijnbouw. Vandaag de dag telt het domein inmiddels 40 hectare wijngaard welke zich bevinden op een steenworp afstand van Saint-Tropez. Uitsluitend het beste fruit wordt gebruikt voor de productie van de biologische Côtes de Provence Rosé: Vignes la Madragues. Vignes la Madrague is in 2021 en 2022 uitgeroepen tot de Beste Rosé ter Wereld op het Concours Mondial de Bruxelles.
Licht bleekroze van kleur met in de neus aroma’s van steenvruchten en rood zomerfruit. In de smaak complex, perfect in balans en een aanhoudende frisse afdronk. Je vindt deze pracht rose in onze App voor €15,99 per stuk. Ter introductie nu tijdelijk 4+2.