Fontijn Klantendag

maandag 22 mei 2023

Wij willen jullie graag uitnodigen voor onze Fontijn klantendag op maandag 22 mei van 15:00 tot 22:00 uur in Weesp. Als vlees leverancier voor de horeca bieden wij tegenwoordig een totaalpakket aan voor onze klanten. Tijdens deze dag laten wij jullie graag kennismaken met onze partners en hun producten.

Op de agenda staan onder andere demonstraties, workshops, proeverijen, rondleidingen en product introducties. Wij hebben een grote tent op de parkeerplaats naast ons pand geplaatst, waar onze partners zich zullen presenteren. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld genieten van verse friet van Friet van Beus, een ijsje van Art of Ice, een demonstratie varken uitsnijden van Zuiderzeevarken en een proeverij van de heerlijke Iberico ham van Cati Gomez.

Naast alle presentaties van onze leveranciers hebben wij ook een foodcourt ingericht met een gezellige bar voor borrel en entertainment. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje terwijl je geniet van de muziek van niemand minder dan ROBERT LEROY die twee optredens zal verzorgen.

Wij hopen dat jullie aanwezig kunnen zijn op deze inspirerende dag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen.

Meld je aan voor 15 mei aan door onderstaand formulier in te vullen.

Met vriendelijke groet,

Het Fontijn team.