bg

Bas van Wijngaarden

Vertegenwoordiger

Na jaren in de keuken te hebben gestaan als chef kok was ik klaar voor een nieuwe uitdaging, mijn kennis in de keuken is het perfecte aansluitpunt voor onze klanten.
Ik help u graag als het gaat over bedenken van mooie gerechten voor uw menukaart, informatie over producten maar ook voor hulp met bereiden van kwaliteitsvlees van Fontijn draai ik mijn hand niet om!

Wim Fontijn

Directie

Mijn eerste stapjes heb ik in de slagerij van mijn ouders gezet, slagersbloed stroomt door mijn aderen.
Na jaren meegewerkt te hebben met mijn ouders ben ik mijn horizon gaan verbreden, de horeca was waar ik moest zijn. Mijn ervaring en kennis zijn van groot belang geweest bij het opzetten van een geweldig mooie horeca slagerij, Fontijn!

Herman Gorter

Directie

In 1990 begonnen in de vlees branche waar al snel bleek dat inkoopprijzen en artikelnummers als een fotokopie in mijn geheugen blijven staan.
Hierdoor kan ik snel schakelen als er vragen zijn, of het nu gaat om prijzen of offertes maken en alternatieven bedenken als bijvoorbeeld producten niet leverbaar zijn.

Bianca Bestman

P&O, verkoop en kwaliteit

Na de SVO opleiding gevolgd te hebben heb ik gekozen voor de warme kant van de slagerij het kantoor.
Structuur en organisatie zijn mijn passie, de kwaliteitsdienst, personeel & organisatie maar u zult mij ook vaak aan de lijn hebben als u de bestelling plaatst!

Gertjan Kiers

Bedrijfsleider

Als alles wat met vlees te maken heeft jouw passie is dan werk je bij Fontijn. Vanaf mijn 16e jaar al tussen het vlees en nog steeds niet uitgeleerd. Alles over vlees weten en dat overbrengen op anderen is een doel in mijn slagersleven geworden. Vlees is te divers om daar geen uitdaging in te vinden.